Nevrijeme u BiH donijelo probleme na prometnicama, policija apelira na sporiju vožnju

Kamion sletio i popriječio cestu u Grudama, voda obustavila promet na ulazu u Žepče

grude_nesreca
Foto: Vecernji.hr
1/2
01.09.2014.
u 15:30

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, ali su zato nastale gužve na prometnicama

Uslijed skliskog kolnika se u dijelu Gruda koji se naziva "Prispa" prevrnuo kamion s prikolicom crnogorskih registracijskih oznaka  i tako blokirao prometovanje na izlazu iz Gruda prema Ljubuškom. Prema informacijama s terena vozač nije ozlijeđen objavio je grudski portal Boboska. Očevid su izvršili djelatnici PU Grude, a promet se odvija otežano kroz naselje Dragićina. Više informacija očekuje se nakon završetka očevida.

Prema prikupljenim podacima, danas se u većem dijelu Bosne i Hercegovine prometuje po mokrom i mjestimično skliskom kolniku. Vozači moraju voziti maksimalno oprezno i vožnju prilagoditi trenutnim uvjetima na putu. Na dionicama kroz usjeke skreće se pažnja na odrone kamenja na cesti.
Zbog prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila, od 17.50 sati obustavljen je promet na dionici M-17 Zenica-Žepče. 

Zbog vode, obustavljen je promet i u podvožnjaku na ulazu u Žepče, pa se prometuje alternativnim pravcem, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije