ČAPLJINA:

Kamere odale pljačkaše kasina Admiral?

sadd
16.01.2017.
u 21:15

Čapljinska policija još traga za dvojicom maskiranih razbojnika koji su u subotu navečer opljačkali kasino Admiral u Čapljini, prenosi hms.ba

Naime, prijeteći oružjem, od zaposlenika su oduzeli određenu sumu novca te se potom udaljili u nepoznatom pravcu. Kako saznaje Faktor od izvora bliskog istrazi, sve se odigralo brzo, dok je jedan čuvao stražu na ulazu, drugi je oteo novac od zaposlenice.

Govori se da je u igri nekoliko tisuća maraka, no direktor kasina to nije htio ni potvrditi, ali ni negirati ove navode.

Iako se zahvalio na ukazanom interesiranju za slučaj, kazao je da ne može dati nikavu informaciju kako ne bi ugrozio istragu.

Navodno su nadzorne kamere sve snimile.

O slučaju je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva, a policijski službenici rade na identifikaciji i pronalasku razbojnika i njihovog plijena. U Tužiteljstvu je potvrđeno da se vrše provjere nadzornih kamera na samom objektu, ali i u neposrednoj blizini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?