Guardiola galamio na liječnike:

Kako se Godin tako brzo oporavio, a naši igrači ne mogu?!

Guardiola
06.05.2016.
u 16:30

Bild je danas donio priču kako je Pep Guardiola poludio nakon pobjede Bayerna 2:1 i ispadanja iz Lige prvaka na - liječničku službu!

"Pa kako se Godin tako brzo oporavio, a nama se ozljede tako dugo liječe?! Zašto niste na toj razini?", grmio je navodno Pep.

Klub to nije htio komentirati, a Guardiola je na konferenciji za medije rekao:

"Naravno da nije lako ispasti iz Lige prvaka, htjeli smo finale, nismo uspjeli, sad smo se morali prebaciti na ligu, gdje nam bod nedostaje za naslov."

"U Bayernu je uvijek pritisak, ništa čudno. Morate pobijediti u svakoj utakmici, svakom natjecanju, i sretan sam što smo u takvoj situaciji."

A onda je stiglo pitanje o napetosti u svlačionici...

"Što se događa u svlačionici, ondje i ostaje. Ono što se dogodilo u srijedu događa se često. A osoba koja je to plasirala u medije ne shvaća da nije naudila meni nego momčadi. Ja uvijek želim da se moji igrači brzo oporave."

"Ne znam tko je 'krtica', niti se imam vremena baviti istragom. Jedino shvaćam njegove namjere: da mene povrijedi. A umjesto toga, naudio je momčadi i klubu."

Dobro, je li vaš mandat u Bayernu uspješan?

"Ako mjerite moj rad prema Ligi prvaka, nisam uspio..."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije