šuška se

Kako je tuzlanka Arminka zavadila Angelinu i Brada?

angelina i brad
© Michael Hanschke/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.12.2016.
u 21:18

Brada Pitta je živciralo što u miru nije mogao razgovarati sa suprugom jer se Helić i Dalton nisu odvajale od Jolie

Britanska političarka podrijetlom iz Gračanice kraj Tuzle Arminka Helić (48) i Chloe Dalton (37), kako pišu britanski tabloidi, lani su zavadile hollywoodski par.

Helić i Dalton životne su savjetnice Angeline Jolie (41), a Brad Pitt (52) nije ih više mogao smisliti. Nerviralo ga je što u miru nije mogao razgovarati sa suprugom jer se Helić i Dalton nisu odvajale od Jolie. Osoblje hollywoodskog para zove ih vješticama, koje su začarale glumicu, piše 24sata.hr.

Foto: Youtube Screenshot

Podsjetimo, Pitt je tražio da proces razvoda između njega Jolie bude tajan, no sud je to odbio. Njegov zahtjev uključivao je i da svi sudski dokumenti, pa i oni o skrbništvu nad njihovih šestero djece, budu skriveni od javnosti. Skrbništvo ima Angelina, a Brad traži zajedničko.

Svjetski mediji nedavno su pisali kako je glumica optužila uskoro bivšeg supruga za zlostavljanje Maddoxa samo kako bi se dokopala posla u Ujedinjenim narodima i preselila u London, a to može samo ako ima skrbništvo nad djecom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije