TATINO BLAGO:

Kada se vratio kući s posla, zatekao je blažen prizor, a kada je stavio na FB, ljudi su poludjeli

tata
13.02.2016.
u 13:53

Tony Emms brižan je otac i dobar muž. Sa suprugom Charlotte Sperry ima sina, malenog dječaka koji još nije izašao iz pelena. Uronjen u blaženstvo roditeljstva, jer mališan im je prvo dijete, pa su promjene u životu dramatične, Tony je doživio “buđenje” kakvo češće pripisujemo novopečenim majkama.

Kada se, jednog dana, vratio umoran s posla, zatekao je svoju suprugu i bebicu kako čvrsto spavaju. Nije ih budio, samo je uzeo mobitel i zabilježio taj trenutak. Fotografiju je objavio na Facebooku, a ono što je zapisao, naišlo je na pozitivan odjek kod mnogih dobrodušnih ljudi.

“Ponekad ovoj ženi ne dajem dovoljno priznanja za sve što čini”, počeo je svoj post Tony.

” Kada dođem s posla ona je uvijek umorna, a ja sam taj koji je radio cijeli dan. Međutim, već duže vremena razmišljam što ta nevjerojatna žena radi dok sam ja izvan doma. Sigurno se odmara, sjedi sa bebom i gleda TV, zar ne? Odgovor je NE”, rekao je i nastavio:

“Kada ja krenem na posao, ona ustaje i priprema se za stresan dan koji je očekuje. Beba plače jer je gladna, ali i ona je. Ona ne jede, ali beba jede. Onda se igra sa njim, menja njegove pelene, pa se opet igraju. A kada on zaspi, tada i ona ima vremena odmoriti se, ali umjesto toga ona opere posuđe. Kada se beba probudi, mama još nije ni doručkovala, ali ni tada ne jede, već bebi spremi ručak, a nakon ručka on opet traži da se igraju. Zapamtite, mama još nije doručkovala, a iako je sve pospremila, bebine igračke su razbacane po podu”, opisuje život majki Tony.

” U to vrijeme ja dolazim s posla i uzrujan sam jer nije sredila kuću već spava. Ali, u stvari, ona je cijeli dan radila i skrbila o našoj bebi koja je sretna i zdrava. Ako se bilo koji otac oseća kao što sam se ja osjećao, neka samo pomisli na to što sve mame rade kod kuće”, poručuje Tony.

“Poštujte majku svojeg djeteta. Ona je posebna, ona je odustala od svega kako bi odgajala vašu zajedničku bebu. Zaista volim ove dve pospane ‘bebe’ i one zaslužuju svoj odmor”, napisao je tata uz fotografiju, prenosi Net.hr

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?