novi ispad

Justin Bieber se naljutio, bacio mikrofon i napustio pozornicu usred koncerta

Justin Bieber
24.10.2016.
u 19:15

Justin Bieber naljutio se na obožavatelje tijekom koncerta i napustio pozornicu, prenosi Net.hr

Mladi pjevač Justin Bieber 9. studenog stiže u zagrebačku Arenu, no prije toga odrađuje ostale koncerte sa svoje svjetske turneje.

Tako je ovog vikenda nastupio u Manchester Areni, a tijekom svog nastupa odlučio se obratiti publici… No, njima se ta ideja nije baš pretjerano svidjela. I dok je on pričao, publika je počela izražavati svoje nezadovoljstvo i jasno mu poručila da nastavi s nastupom.

Mladi se pjevač naljutio, spustio mikrofon i otišao sa scene. Ipak, brzo se predomislio i vratio na pozornicu, no ovog je puta “zaprijetio” publici da neće pričati do kraja koncerta.
Nakon što je nastup završen, Justin je objasnio što ga je toliko naljutilo.

“Proputovao sam cijeli svijet samo kako bih došao ovdje i pjevao da ljude učinim sretnima”, rekao je pjevač i dodao kako osjeća da ga publika ne poštuje.

Ovo je izazvalo brojne reakcije kod razočaranih obožavatelja, koji su svoja razmišljanja podijelili na društvenim mrežama. Prošlog se tjedna pjevač pak naljutio na svoje obožavatelje jer su pričali dok je izvodio popularne balade.

Što se tek sprema na zagrebačkom koncertu, tek ćemo vidjeti…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije