Zamjenik ministrice obrane BiH

Jusić neće podnijeti ostavku

Zamjenik ministrice obrane BiH Sead Jusić
11.01.2017.
u 13:19

Zamjenik ministrice obrane Bosne i Hercegovine Sead Jusić potvrdio je za N1 da neće podnijeti ostavku premda je njegova stranka, Savez za bolju budućnost, zatražio danas njegovu smjenu od predsjedatelja Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića.

Kako je Jusić rekao za N1, ostavku neće podnijeti sve se ne utvrdi njegova eventualna odgovornost.

- Ostavku podnijeti neću sve dok mi se ne utvrdi eventualna odgovornost na ove okolnosti. Legitimno pravo predsjednika Radončića je da pokrene proceduru za njegovu moju smjenu, ali o sljedećim koracima možemo razgovarati tek nakon što istraga utvrdi činjenice - kazao je on.

Zamjenik ministrice obrane BiH potvrdio je da je on osobno potpisao zahtjev predsjedatelja Predsjedništva BiH Mladena Ivanića za angažiranje Počasne jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i za 8. i za 9. siječanj.

Nakon upozorenja NATO štaba u Sarajevu da nijedan pripadnik OS BiH ne smije biti 9. siječanj u Banjaluci, Jusić je naknadno priznao da je tek tada zatražio mišljenje svih članova Predsjedništva BiH kao vrhovnog komandanta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?