Žalbeni sud:

Joca Amsterdam nije kriv za ubojstvo Pukanića

Joca Amsterdam
02.03.2015.
u 13:11

Sud smatra da tužitelj nije pružio nedvosmislene dokaze za tvrdnju o tome da je Sreten Jociću 2008. godine organizirao kriminalnu grupu za vršenje krivičnih djela

Žalbeni sud potvrdio je presudu po kojoj je Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam (49) oslobođen optužbi za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, javlja Alo.rs. Sud je Željku Milovanoviću Gavri potvrdio kaznu od 40 godina zatvora zbog neposrednog izvršenja ubojstva, a ukinuo je kaznu Dejanu Kuzmanoviću, optuženom za pomaganje. 

Sud: Nije bilo jasnih i nedvosmislenih dokaza protiv Jocića 

U odnosu na okrivljenog Sretena Jocića, Sud smatra da im tužitelj nije pružio jasne i nedvosmislene dokaze za tvrdnju o tome da je Sreten Jociću 2008. godine u Srbiji organizirao kriminalnu grupu za vršenje krivičnih djela, a čiji su pripadnici postali okrivljeni Milovanović i Kuzmanović, kao i Robert i Luka Matanić, Amir Mafalani, Bojan Gudurić i Slobodan Đurović.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
bendz
00:40 04.03.2015.

Koga vise briga za Jocu A. Pukanica je ionako smakla UNS-a, pardon hrvatska sluzba sigurnosti.

MA
MarioBabic
22:08 02.03.2015.

On je bio na pikadu kada se to smisljalo Ima sigurno 246 svjedoka

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?