Pred nama

Jesenski tjedan: oblaci, kiša i veći pad temperature

06.10.2015.
u 06:15

Najviša dnevna temperatura kretat će se od 14 do 22 Celzijeva stupnja

Za razliku od prethodnih nekoliko dana, tjedan pred nama obilježit će kontinuirano oblačno vrijeme uz kišu i blagi pad temperatura. Danas će obilježiti umjereno oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Niska oblačnost i magla očekuje se u kotlinama i uz riječne tokove. Moguća je slaba kiša. Temperatura će zadržati slične vrijednosti kao u ponedjeljak s maksimalnom visinom od 24 stupnja, na jugu do 26.

Srijedu će obilježiti oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom koja će najprije pasti u zapadnim i jugozapadnim područjima. Ona će se potom postepeno proširiti i na ostale dijelove BiH. Temperaturne vrijednosti zabilježit će pad u odnosu na prethodne dane - najviša dnevna od 15 do 21, na jugu do 24 stupnja. Četvrtak će izgledati kao prethodni dani uz dodatno zahladnjenje - najviša dnevna od 14 do 20, na jugu do 22 stupnja. Tijekom navedenih dana jutarnja temperatura kretat će se između 8 i 14 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. Kada je riječ o bioprognozi, opća slika će danas biti bolja u odnosu na jučer. Moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, reumatskih i bolova na mjestima ozljeda, nesanice. Nepovoljna biometeorološka prognoza nastavlja se i u idućim danima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije