Široki Brijeg

Jelić: Sa Šimunićem nismo pregovarali, to su nažalost 'patke'

Josip Šimunić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.12.2014.
u 10:09

Još prije dva dana Mijo Jelić, čelnik Širokoga Brijega, nasmijao se kada ga je ekipa Večernjeg lista upitala o navodnom prelasku Josipa Šimunića iz Maksimira na Pecaru.

Novinarske “patke”

- Ma, odakle vam to? Da u tim vijestima ima istine, rekao bih vam. Valjda bih ja nešto o tome znao, a ja ne znam baš ništa. S Joeom Šimunićem sam dobar prijatelj. Nedavno smo se sreli te pozdravili i to je sve - rekao je Jelić, objavio je portal Vecernji.ba.

No, u utorak su pojedini mediji i portali “razradili scenarij” i na već ispečeni kolač dodali malo šlaga, što je zagolicalo maštu ljubitelja nogometa, kojima su mediji servirali priču “kako su pregovori o dolasku Šimunića na Pecaru u poodmakloj fazi”:

- Zvao me izvjesni novinar. Da, rekao sam mu kako cijenim Šimunića i da bi mogao igrati u Širokom Brijegu kad može u Dinamu, da bi kod nas imao idealne uvjete za pripreme, da bi nam bila čast kada bi bio naš član... Sve je to napisao, osim da sam mu rekao kako sa Šimunićem nismo razgovarali - kaže za Večernjak Jelić.

Nedavno je u medijima “poletjela patka” o Ivanu Crnovu i Anti Rukavini. Sljedeći bi mogao biti Mandžukić ili Messi... - Na odmoru sam. Pratim što pišu novine, pa sam se iznenadio kad sam pročitao vijest o dolasku Šimunića u Široki Brijeg. Znao sam da su u pitanju novinarske konstrukcije bez temelja. Onda se stvar “razvila” pa su me počeli zvati razni novinari. Svima sam rekao kako je u pitanju “patka”... Svi znamo tko je Šimunić, ali nažalost od njegova dolaska u Široki Brijeg nema ništa - kaže za Večernji list trener Širokoga Slaven Musa dodajući kako se aktivno odmara i usput kuje planove vezane za početak novih priprema u siječnju.

Prozivka

- Igrači su na odmoru. Svi su otišli zdravi te ih takve očekujem i na prozivci. Mali nogomet nije im zabranjen, ali oni koji ga igraju, to rade na svoju odgovornost. Da, dobili su plan rada u stanci. Neki će raditi samostalno, drugi s trenerom Franom Hrkaćem. Radimo i na dovođenju pojačanja. Šteta samo što se Luka Juričić ozlijedio... No, mlad je pa će valjda brzo ozdraviti - dodao je Musa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?