Nova simpatija

Jelena Rozga i Stjepan Hauser nisu skrivali zagrljaje u Ljubljani

jelena rozga i stjepan hauser
Foto: Sandi Fišer/mediaspeed.net
1/7
28.07.2015.
u 13:14

Zaštitnički zagrljaj i osmijeh na njihovim licima otkriva da bi simpatija mogla prerasti u ljubav. "Ma ona je savršena", izjavio je Stjepan Hauser za Jelenu Rozgu i time otkrio da mu se pjevačica iz Splita jako sviđa.

– Volim sramežljive, povučene, ženstvene i krhke žene – u intervju za Večernji otkrio je violončelist 2Cellos Stjepan Hauser svoj tip žene. Je li pronašao djevojku koja posjeduje sve ove karakteristike, tada nam nije otkrio. Fotografije s nedavnog koncerta 2Cellos u Ljubljani daju naslutiti da je Stjepan možda i pronašao osobu koja zadovoljava spomenute kriterije.

Posao im je prepreka

Naime, nakon koncerta dvojice violončelista na Križankama, slovenski fotoreporteri snimili su Hausera u nježnom zagrljaju s pjevačicom Jelenom Rozgom. Nasmijani i dobro raspoloženi pozirali su fotoreporterima, a Stjepan je nedavno i otvoreno priznao svoje simpatije prema lijepoj Splićanki.

– Sviđa mi se onakva plava. Ma savršena je!

Komplimenti violončelista očito laskaju pjevačici kada je iz rodnog Splita došla na koncert 2Cellos u Ljubljanu. Očevici nježnog susreta Jelene i Stjepana kažu da se među njima osjetila kemija i povezanost, a doznajemo i da je to zapravo bio prvi susret pjevačice i violončelista koji se do koncerta u Ljubljani nisu nikada upoznali.

Hoće li njihovo poznanstvo prerasti u romantičnu vezu i hoće li u svojim, obvezama natrpanim, kalendarima pronaći vrijeme za druženje, svakako ćemo doznati uskoro. Upravo je zauzetost poslom i česta razdvojenost već presudila u Jeleninim prijašnjim vezama. Prije godinu dana tako je priznala da je prekinula vezu s mlađahnim dečkom zato što je često bila na putu i to je utjecalo na kvalitetu njihova odnosa.

– Vjerojatno je razlog prekida što sam non-stop na putu. Malo sam i umorna, možda sam i malo nervoznija nego inače i nekakva neslaganja, koja nisu sad friška, nego su nešto što vučemo godinama, dođu do točke da čovjek jednostavno pukne – kazala je tada Jelena. Dosad je od medija uspješno skrivala svoje dečke. Šuškalo se da je njen odabranik bio Ivan Huljić, sin Tončija Huljića, te da je bila i u vezi s Milanom Popovićem, što je Rozga demantirala. Svoje ljubavne pothvate Stjepan nije skrivao i poznato je da je dugo bio u vezi s Klarom Pergolis, ljubio je Dubrovčanku Nikolinu Dadić, na njegov šarm pala je i misica Ivana Mišura...

Selfie s Bushom

Dok o Stjepanovu trenutačnom ljubavnom uspjehu možemo nagađati, jedno je sigurno – njegov glazbeni uspjeh u punom je cvatu. On i Luka Šulić tako su u nedjelju nastupili na gala priredbi poznate fundacije Starkey Hearing u St. Paulu u Minnesoti.

Osim 2Cellos nastupila je i Katy Perry. Naši violončelisti su tu večer upoznali dvojicu bivših američkih predsjednika, Billa Clintona i Georgea W. Busha, te Genea Simmonsa iz grupe KISS. – Najsmješniji trenutak bio je kada je Stjepan izvadio mobitel da napravi selfie s Georgeom Bushom, a on mu je uzeo mobitel iz ruke i rekao: Daj da ja slikam taj selfie! – ispričali su dečki.

>>Odo' ja, prelijepa Jelena Rozga objavila novu pjesmu

>>Severinin bivši muž Milan i Jelena Rozga se viđaju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije