prometna nesreća

U povratku s momačke večeri poginuo 30-godišnjak

poclija
13.02.2016.
u 14:58

Diplomirani inženjer strojarstva iz Kaknja Denis Banjić (30) smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na putu Visoko - Kiseljak na lokalitetu Buci.

Prema dostupnim informacijama u vozilu su su još bili Alen Josipović vlasnik "Amofere" koji je zadobio lakše tjelesne ozljede, Vedran Spasojević je zadobio teške tjelesne ozljede i Ajdin Mašić prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama.

U razgovoru s prijateljima stradalih Avaz doznaje kako su sva četvorica bila u caffe "Puls" u kojoj je te večeri bila glazba uživo i da su se nakon toga otišli u pravcu Kiseljaka navodno na momačko večer.

Neslužbeno Avaz saznaje kako je nastradali Banjić iza sebe ostavio je suprugu u osmom mjesecu trudnoće i kako je nedavno iznajmio stan u Kaknju.

Ovo je drugi slučaj gdje je još jedan mladi život izgubljen na cestama u BiH. Samo prije 48 sati u Kaknju je sahranjen Admir Karahodžić (35) koji je nesretnim slučajem izgubio život ispod vozila Golf 4.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije