sad je fit

Jedan je majstor prešao 168 kilometara i skupio sve Pokemone

pokemoni
25.07.2016.
u 16:51

Slogan kaže "moraš skupit' sve", a jedan je predani gamer to shvatio vrlo ozbiljno i u samo 14 dana uspio skupiti sva 142 Pokemona koliko ih je dostupno na području SAD-a.

Gamer pod nickom ftb_Hodor svojim se uspjehom pohvalio na Redditu, a nakon podrobnog ispitivanja čini se da mu ostali igrači vjeruju. Naime, odmah su ga zatrpali gomilom pitanja o detaljima i trigovima megapopularne igre, a odgovori su ih očito zadovoljili.

ftb_Hodor tvrdi da je tijekom dva tjedna u lovu na Pokemone dnevno prelazio u prosjeku više od 12 kilometara, što znači da je ukupno prehodao gotovo 168 kilometara.

"Smršavio sam skoro 4 kilograma. Definitivno sam izdržljiviji po pitanju hodanja i trčanja. I teretana bi vjerojatno imala isti efekt, važno je da se bavite bilo čime što vas motivira. Meni je Pokemog Go ispao zanimljiv način vježbanja, kako to teretana nikad nije", objasnio je gejmer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?