Denis Ćorić

‘Izgubili smo, ali samo prvo poluvrijeme’

21.10.2016.
u 08:00

Nogometaši Širokoga Brijega odradili su prvu od tri uzastopne utakmice protiv Slobode, te prevalili 512 km, ili prvu polovicu od ukupno 1024 km “drndanja” u Tuzlu i nazad. Bila je ovo prva utakmica osmine finala Kupa BiH u kojoj su poraženi (0:1).

Novo gostovanje na Tušnju

U subotu Širokobriježani opet putuju na Tušanj igrati prvenstveni susret 13. kola nogometne Premijer lige BiH, a kupski se uzvrat igra u srijedu na Pecari:

- Jest malo naporno, ali ne žalimo se. Više žalimo zbog poraza jer po igri ga nismo zaslužili. Igrali smo jako dobro, ali pobjeda je pripala domaćinu koji je imao više sreće. Pogledajte na klupskoj stranici snimku, vidjet ćete što smo sve promašili, rekao nam je trener Širokoga Denis Ćorić nakon povratka u Široki. Pogledali smo. Samo su dvojica Ivana, Baraban i Crnov, “fulali” 4-5 čistih “zicera”, ili im je vratar Kenan Pirić na čudesno - sretan način obranio udarce:

- Na snimci nema prigoda koje su morali u pogodak pretvoriti Dane Kožul i Stefan Barić, ali i drugi. Ma, sve je izgledalo da ne može bolje i ljepše, ali rezultat je ipak bio 0:1. Žao mi je igrača, poslije utakmice bili su potišteni. A uz sve, pobjedi Slobode nemamo što prigovoriti, kaže Ćorić.

Ubitačan ritam

- Odmah u četvrtak ujutro nakon povratka imali smo trening, a tako će biti i jutros (petak). A onda slijedi novo putovanje u Tuzlu jer nemamo vremena ni prostora za nešto drugo. Ritam je ubitačan, jer već u srijedu igramo uzvratni susret Kupa BiH protiv Slobode, ovaj put na Pecari. A onda, kratka stanka pred susret protiv Željezničara, također pred našim navijačima...

- Igrali smo dobro protiv Slobode. Šteta, nismo zabili pogodak. Čini mi se da je igrao Krstanović da bi zatresli mrežu. Njemu je stradao gležanj protiv Viteza, nije putovao u Tuzlu. Još ne znam hoće li ići na prvenstveni susret, vidjet ćemo još...•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije