najteži dani

Izgubila majku i bivšeg muža: Životna drama Sophie Marceau

Sophie Marceau
Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
22.01.2017.
u 12:00

Kada se poznata francuska glumica Sophie Marceau posljednjih mjeseci pojavljivala u javnosti, malo tko je mogao naslutiti da proživljava pravu dramu

Majka francuske glumice Sophie Marceau (50) preminula je nekoliko dana prije Božića. Ona se godinama borila s rakom pluća, a kad se proširio na mozak, provela je mjesece u bolnici gdje je primala kemoterapiju. Sophie je bila uz majku, a pritom nije otkazala brojne obveze i pojavljivanja u javnosti koja je odradila s osmjehom.

Isto tako, pije nešto manje od godinu dana od raka je preminuo i njezin bivši suprug Andrzej Zulawski s kojim ima sina, čovjek koji je bio njezina najveća ljubav, ali i najveći 'mučitelj'. Marceau je s kontroverznim redateljem provela 16 godina, a par ima 20-godišnjeg sina, piše 24sata.hr. 

Njihova veza započela je kad je kad je on imao 44, ona 18 godina. Poljak je bio strastveni intelektualac. Bio je njezin učitelj, ljubavnik i najveći kritičar, a vezu im je uništila njegova posesivnost, agresivnost i oštar jezik. Žestoko je kritizirao sve njene uloge, osim onih u njegovim filmovima. Ostavila ga je 2001. godine.

Usprkos njegovoj 'teškoj' naravi, sklonosti konfliktima, prevarama i nasilju, bio je i ostao ljubav njezina života.

– Bio je moja ljubav i mnogo više od toga –  rekla je opraštajući se na njegovoj sahrani u Varšavi.

Posljednji muškarac u njezinom životu bio je francuski kuhar Cyril Lignac, U vezi su bili godinu dana, a prekinuli su zbog njegovih poslovnih obveza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije