Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Izetbegović primio delegaciju Umjetničke galerije BiH

Izetbegović
12.10.2016.
u 20:45

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je delegaciju Umjetničke galerije BiH u kojoj su, osim direktora te institucije Straje Krsmanovića, bile kustosice Ivana Udovičić i Ana Đikoli.

Krsmanović je zahvalio Izetbegoviću na prijemu i spremnosti da obilježavanje 70 godina rada i postojanja Umjetničke galerije BiH bude održano pod njegovim pokroviteljstvom.

On je, između ostalog, predsjedatelja Predsjedništva BiH informirao o problemima u vezi  rješavanja pravnoga statusa Umjetničke galerije BiH, dok su kustosice Udovičić i Đikoli ukazale na izazove s kojima se suočavaju u radu na očuvanju jedne od najvrednijih umjetničkih zbirki u BiH.

Izetbegović je čestitao Krsmanoviću i suradnicima jubilej, ukazujući na povijesni značaj koji ta institucija ima u kontekstu sagledavanja ukupnog kulturnog života u BiH, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?