Riješen misterij

Pokojnikovo tijelo premjestile supruga i kći

groblje
Foto: FENA
23.11.2015.
u 11:53

Supruga i kćer pokojnika su prenijeli na drugo groblje, neslužbeno doznajmo u policiji koja tvrdi da je riječ o 'obiteljskom nesporazumu i nesuglasicama'

Riješen je slučaj misteriozno nestalog lijesa i tijela Davorka Vidovića iz obiteljske grobnice na mostarskom groblju Masline. Saznajemo da je pokojnik samo premješten na drugo groblje i to na zahtjev supruge i kćeri pokojnika, a svemu su kumovale obiteljske nesuglasice.

Podsjetimo, Dubravko Vidić, pokojnikov brat policiji je prijavio da je lijes nestao iz obiteljske grobnice deset dana nakon pogreba. Rekao je da je cijela obitelj u šoku, te da ne znaju tko je tijelo ukrao iz grobnice, gdje ga je odnio, ali ni zašto je uopće ukrao lijes. Kazao je da mu u policiji uopće ne odgovaraju, te da ne zna ni jesu li uopće pokrenuli istragu.

U policiji, pak, ne žele komentirati slučaj jer je za njih sve završeno. Kažu da je riječ o ''obiteljskom nesporazumu i nesuglasicama''. 

- Supruga i kćer pokojnika su prenijeli u drugo groblje u dogovoru s pogrebnim društvom - neslužbeno smo doznali u mostarskoj policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije