Uspjeh protiv Radnika važan je za samopouzdanje

Iz 0:1 do pobjede, e to se već zove karakter

zrinjski
02.03.2015.
u 09:54

Široki Brijeg je otišao u Semberiju riješen osvojiti sva tri boda i tako zadržati vodstvo na premijerligaškoj ljestvici. Nakon desetak minuta činilo se kako bodovi ostaju u Bijeljini, bolje reći u Ugljeviku gdje je Radnik bio domaćin:

Pogodak nije omeo Široki

-Pogreškom naše obrane Radnik je poveo, ali to nas nije poremetilo. Wagner i Peko pogocima su okrenuli rezultat u našu korist. Bili smo bolji, imali nekoliko prigoda za učvrstiti pobjedu do poluvremena, jer smo bili bolji, imali prigode, još češće situacije iz kojih se trebao “roditi” pogodak. U tom razdoblju travnjak je bio bolji, u drugom poluvremenu je uništen, pa je teže bilo kontrolirati loptu, rekao nam je jučer Ante Kokić, pomoćni trener momčadi Širokog Brijega: -I u nastavku smo kontrolirali igru, ali nekoliko minuta prije kraja mogli smo primiti pogodak. Srećom, rezultat se nije mijenjao, kaže Kokić koji je istaknuo Josipa Barišića i Brazilca Taija:

Hvatanje zaleta

-Taija smo morali zamijeniti Buhačem nakon sat vremena zbog bolova u loži. Valjda će s njim sve biti u redu, iskreno se nadam... Ova pobjeda protiv momčadi Radnika iznimno nam je važna za samopouzdanje i hvatanje zaleta na početku sezone. Bijeljinci su bili tvrd protivnik, dobro su uigrani, pojačani u stanci i nije ih bilo lako slomiti i slaviti pobjedu. Uoči puta u Ugljevik pristaše Širokog Brijega malo su strahovali kad su saznali da će utakmicu suditi Ognjen Valjić, sudac s kojim imaju jako loša iskustava. Ovaj put nije izravno utjecao na rezultat, ali bio je (opet) nedosljedan. Bezazlene kontakte s napadačima domaćih kao da je jedva čekao suditi, dok na suprotnoj strani kao da nije vidio brojne teže prekršaje na igraču Širokog Brijega Kresingeru. Treba svakako dodati da je momčad s Pecare na put u Ugljevik putovala bez Borisa Pandže i Gorana Zakarića (žuti kartoni) te ozlijeđenih Stipe Markovića i Josipa Ćorluke, kao i pouzdanog Mate Pehara zbog bolova u leđima.Vjerojatno će sva petorica biti spremna za derbi 17. kola protiv Željezničara na Pecari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije