uff...

Ivanka Trump postala glavna sprdnja na internetu

dsfsdf
20.01.2017.
u 18:30

Ivanka Trump postala je glavna sprdnja na društvenim mrežama, prenosi Net.hr

Uoči inauguracije svog oca Donalda Trumpa, Ivanka Trump zablistala je u smaragdnozelenoj haljini i kaputu iste boje s potpisom Oscara de la Rente, slavnog dizajnera čiji rad već dugo godina prati.

 

Njezina smaragdnozelena kombinacija oduševila je društvene mreže, a mnoge su dame poželjele upravo ovu haljinu. No, isti se slučaj nije dogodio i sa sljedećom haljinom, koju je odabrala za večernje izdanje u povodu svečane večere u Washingtonu.

Naime, na toj se večeri lijepa Ivanka pojavila u dugoj bijeloj toaleti s predimenzioniranom crnom mašnom na leđima, koja je djelo modne kreatorice Caroline Herrere.

Internet je eksplodirao kad se pojavila fotografija Ivanke u spomenutoj haljini, a mnogi su je usporedili s mašnom koja se veže na stolcima.

“Tko je bolje nosio ovu haljinu, Ivanka ili stolac?”, samo je jedna od šala na Ivankin račun koje su preplavile društvene mreže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije