Tužiteljstvo pokrenulo proceduru

Istraga protiv tužitelja Mihajlovića zbog sumnje da je uzeo 250.000 KM

27.02.2017.
u 07:00

Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine pokrenulo je istragu protiv tužitelja Bože Mihajlovića zbog navoda o nestanku više desetaka tisuća maraka iz kaznenih predmeta koje je vodio, što prijeti postati jedna od najvećih poslijeratnih afera u zemlji s obzirom na to da je riječ o tako važnoj instituciju, a napose zbog činjenice da Mihajlović i dalje ostaje nedodirljiv zahvaljujući sprezi sarajevske politike koja ga štiti.

Četiri slučaja

Pokretanje istrage protiv Mihajlovića otišlo je u drugi plan jer je u isti koš strpan i tužitelj Oleg Čavka za kojega je disciplinski tužitelj Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća zatražio suspenziju, no ne i za Mihajlovića. No, optužbe koje su se pojavile protiv Mihajlovića su skandalozne. Naime, tužitelja podrijetlom iz Livna, koji je ujedno i zamjenik glavne državne tužiteljice, sumnjiči se zbog misterioznoga nestanka 133.000 KM u tri predmeta u kojima je bio tužitelj...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije