Uhićenje godine:

Isklesana policajka u bikiniju svladala kriminalca

Uhićenje godine
29.07.2016.
u 09:28

Iako nije bila na dužnosti, švedska policajka nije imala vremena za gubljenje - drskog je kradljivca bacila na zemlju i uhitila.

Kako prenosi švedski portal The Local, Mikaela Kellner uživala je u slobodnom danu, sunčajući se u Ralabashov parku u Stockholmu.

Mir je prekidao muškarac koji se pretvarao da prodaje časopise kao pomoć beskućnicima. S obzirom na navaljivanje i grubost koju je pokazivao kad su ga Mikaella i njene prijateljice odbile, policajka je posumnjala kako nešto nije u redu.

'Rekla sam prijateljicama da dobro čuvaju svoje stvari, ali čim je on otišao, jedna od njih upitala je gdje joj je mobitel...' - Odmah je shvatila kako su časopisi samo paravan za krađu.

'Nije bilo vremena za gubljenje' - rekla je Kellner.  'Potrčale smo za njim, možda kojih petnaestak metara, moja druga prijateljica i ja koja je također policajka, pa smo gaščepale. Dok je pokušavao pobjeći, samo smo ga jače stisle.'

Kellner, iako je na dužnosti već 11 godina, nikada nije imala slučaj u kojem se obračunala sa zločincima noseći ovako malo odjeće. 

Fotografija koju je objavila na Instagramu brzo se proširila društvenim mrežama, a nije trebalo dugo da se ovo uhićenje nazove uhićenjem godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije