Real Madrid

Isco bio jednom nogom u Arsenalu, Zizou stopirao transfer

Isco
06.02.2016.
u 12:24

Veznjak je ostao na Santiago Bernabeuu, a budući da mu se i stuacija u momčadi promijenila više ne razmišlja o odlasku

Isco je još pod vodstvom Rafaela Beniteza razmišljao o odlasku iz Real Madrida zbog nedovoljne minutaže, a iako se njegova situacija bitno promijenila dolaskom Zinedinea Zidanea 23-godišnji Španjolac bio je praktički na izlaznim vratima i ovog prijelaznog roka. 

Kako pišu engleski mediji Arsenal je umalo 'zgrabio' igrača Reala, no onda je Zizou sve skupa stopirao. 'Topnici' su već izdvojili potrebnih 45 milijuna eura kada je Francuz odlučio da mu je Isco potreban te da nema pravih zamjena za njega. 

Veznjak je tako ostao na Santiago Bernabeuu, a budući da mu se i stuacija u momčadi promijenila više ne razmišlja o odlasku. No, Real je navodno pristao na prodaju na ljeto, a Arsene Wenger je već najavio kako će za sljedeću sezonu 'potrošiti malo novaca'. Francuz na klupi londonske momčadi je spominjao čak 260 milijuna eura za pojačanja, a Isco mu je želja već dulje vrijeme. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?