modni debi kao "anđelica"

Irina Shayk sinoć je u Parizu skrivala trudnički trbuščić?

Irina Shayk
Foto: Getty
1/2
01.12.2016.
u 08:31

Prelijepa Ruskinja promijenila je dva kostimića, no danas se priča najviše o njima te činjenici kako su joj oba spretno prekrivala trbuščić

Prelijepa ruska manekenka dugo je čekala ovu pozivnicu. 30-godišnja manekenka Irina Shayk jedna je od najzaposlenijih, ali i jedna od najljepših žena na svijetu, no svoj poziv za Victoria's Secret reviju čekala je 10 godina.

No, kako se kaže, tko čeka, taj dočeka, a Irina je sinoć u Parizu imala svoj modni debi kao "anđelica" i naravno, zasjala je u punom sjaju, piše Index.hr.

Prelijepa Ruskinja promijenila je dva kostimića, no danas se priča najviše o njima te činjenici kako su joj oba spretno prekrivala trbuščić, čime su odmah počele glasine kako manekenka čeka svoje prvo dijete s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim je u sretnoj vezi nešto više od godinu dana.

Foto: Getty Images

U prvoj kombinaciji, trbuščić su joj prekrivale resice, a u drugoj svezani remen, a E! News prenosi kako je manekenka u drugom tromjesečju te kako je jako sretna zbog vijesti. Naravno, službene potvrde još uvijek nema.

Foto: Getty Images

Kako god bilo, Irina je kao i uvijek izgledala prelijepo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije