Sofia Vergara:

Imam prevelike grudi, krvarim u svaku haljinu

Sofia Vegar
05.02.2016.
u 17:53

Sve moje haljine trebaju biti čvrste ispod grudi, jer su prave pa su posvuda. Krvarim nakon svake dodjele nagrade, kazala je glumica koja misli smanjiti grudi

Za jedno 10 godina, mislim da će biti potrebno da odem na operaciju smanjivanja grudi, rekla je Sofia Vergara (43) u iskrenom intervjuu za časopis The Edit u kojem je progovorila o mukama kroz koje prolazi zbog svojih, kako ih ona zove, 'grudiju striptizete'. 

Sofia predviđa da će kroz nekoliko godina patiti od jakih bolova u leđima zbog poprsja, stoga je, kaže, operacija neminovna. Glumica dodaje kako nosi broj grudnjaka 85F. 

- Moje haljine su poput oklopa, svašta se unutra događa. Kada skinem haljinu, vidim krv - požalila se Vergara i otkrila da njen suprug, Joe Manganiello (39) jako želi dijete s njom, stoga trenutno razmišljaju kako da to izvedu.

- Pomisao da ponovno prolazim kroz sve uopće me ne plaši, ali sumnjam da ću moći prirodno zatrudnjeti - kazala je Vergara. 

Glumica se još uvijek spori s bivšim zaručnikom Joeom Gonzalezom, s kojima ima sina Manoloa (23), oko prava na njene zamrznute embrije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije