nove krađe automobila

Igrači Željezničara na meti automafije

Željezničar
20.03.2017.
u 21:14

Nakon nove krađe automobila na Grbavici, bh. mediji upozoravaju na kriminalne aktivnosti čija su žrtva često igrači Željezničara. U četvrtak je na Grbavici otuđen automobil bh. izbornika Mehmeda Baždarevića, a nekoliko dana kasnije i igrača Željezničara Gorana Zakarića.

Nažalost, ovo nisu bili prvi takvi slučajevi jer su igrači sarajevskog kluba i ranije imali problema s automafijom. Tako su svojevremeno bez svojih automobila ostali napadač Eldin Adilović, Marijan Antolović, ali i Samir Bekrić.

"Ovo je strašno, imao sam grozno iskustvo i uvijek je teško sjetiti se tog događaja. Nadam se da će ovoga biti manje i da će policija imati više uspjeha u pronalasku kradljivaca. Žao mi je suigrača Zakarića i nadam se da će policija uraditi svoj posao", prokomentirao je slučaj za N1 Bekrić.

Bosanskohercegovački mediji ističu da su ranije postojale informacije o još nekim slučajevima krađe od igrača Željezničara, ali da takve vijesti nikada nisu dobile službenu potvrdu, prenosi Goal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije