premijer liga bih

Igra i posjed lopte bili na strani Zrinjskog, ali izostao pogodak za tri nova boda

vel
23.03.2015.
u 10:51

Zrinjski je došao do boda u Ugljeviku. U dinamičnom meču Mostarci su imali više loptu u posjedu, ali to nisu uspjeli okruniti pogotkom pa je domaći sastav sigurno zadovoljniji osvojenim bodom kojim je popravio izglede u borbi za ostanak.

Zrinjski aktivniji

U prvom poluvremenu kvalitetan nogomet u Ugljeviku, ali bez pravih prigoda za postizanje gola. Radnik i Zrinjski su igrali vrlo značajan susret za oba sastava i trudili su se praviti što manje pogreški. Gosti su bili aktivnija momčad u prvih 45 minuta, imali su loptu puno više u svom posjedu. Prvu prigodu Zrinjski je imao već u 4. minuti. Odličan napad i proigravanje veznih nogometaša zaustavio je vratar Bodiroga koji je istrčao na vrijeme i spriječio Crnova da opasnije zaprijeti. Minutu kasnije bivši igrač Zrinjskog Žižović je probao svoj udarac, ali je bio neprecizan. Nakon toga igralo se između dva gola borbeno i oprezno, a domaći tim je zaprijetio u 32. minuti. Žižović je izveo slobodan udarac, Memišević je dobro šutirao, no vratar Dujaković je pokazao zašto je dobio poziv za reprezentaciju. Sjajnom reakcijom je spriječio pogodak. Nakon toga lopta se odbila do Jakovljevića čiji je udarac blokiran. Do kraja prvog dijela prijetili su još Crnov i Nikolić, međutim nije bilo velike opasnosti po vrata Bodiroge.

Podrška Ultrasa

Gosti su u nastavku pokušali iznenaditi s dubinskim loptama. Međutim, Radnik je uspio to zaustaviti. Kako se utakmica bližila kraju, gosti su bili sve bolji, dok je domaćim nogometašima nestajalo snage. Jedinu pravu prigodu imali su u 77. minuti kada se Antić spetljao, te je obrana Zrinjskog intervenirala. Ulazak Kordića i Pehara donio je agresivnost i bržu igru gostiju koji su stalno prijetili. Mostarci su bili opasni iz kontri. Radnik je u finišu imao najbolju priliku. Ostojić je centrirao, Memišević je bio najviši u skoku i pogodio je gredu. Zrinjski je i na ovoj utakmici imao podršku svojih Ultrasa. Stotinjak navijača je došlo u Ugljevik kako bi bodrilo svoje ljubimce. U istom terminu jučer Željezničar je kod kuće slavio protiv Slavije 2:1, dok je Čelik ostvario veliku gostujuću pobjedu kod Zvijezde (0:2).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije