Traži se izbornik

Igor Štimac razgovarao s predstavnicima Nogometnog saveza BiH

Igor Štimac
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.12.2014.
u 14:34

Članovi Komisije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine nadležne za predlaganje kandidata za izbornika nogometne "A" reprezentacije BiH danas su u Sarajevu obavili razgovare s kandidatima Sergejom Barbarezom i Igorom Štimcem. 

Nekdašnji kapetan reprezentacije BiH Sergej Barbarez nakon sastanka je kazao da je s predstanicama NSBiH obavio korektan razgovor.   

Bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Igor Štimac kazao je da bi ukoliko bude izabran za novog izbornika njegov jedini prioritet bio da vrati bh. reprezentaciju na poziciju koja će je voditi na EP.

- Uradio sam analizu, mislim da znam uzrok problema i kako ga riješiti. Vjerujem da ćemo naći zajednički jezik o pitanju suradnje - izjavio je Štimac. 

Nakon razgovora  s kandidatima, Komisija za predlaganje kandidata za selektora, u kojoj su Elvedin Begić, Darko Ljubojević, Ivan Beus, Denijal Pirić i Sead Kajtaz, će Izvršnom odboru NSBiH dostaviti informaciju, koja će biti razmatrana na sastanku koji je zakazan za četvrtak, 11. prosinca. 

Rreprezentacija BiH je u dosadašnjem tijeku kvalifikacija za EP 2016. u Francuskoj u četiri odigrana susreta osvojila samo dva boda, što je rezultiralo smjenom Safeta Sušića. 

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
16:39 09.12.2014.

Ako nece nitko hoce Štimac

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?