ABA liga

Igokea s puno problema u ekipi ide u goste zahuktalom Zadru

igokea02_nnn_bih_29112015
30.11.2015.
u 06:30

Trener Lukajić ima dosta problema s ozljedama, a jedna dobra stvar je povratak mladog reprezentativca Srbije Nemanje Krstića u tim

Košarkaši Igokee odlaze na gostovanje kod Zadra koji je u seriji dobrih rezultata. Trener Željko Lukajić ima dosta problema s ozljedama, a jedna dobra stvar je povratak mladog reprezentativca Srbije Nemanje Krstića u tim. On se oporavio nakon ozljede i sigurno će dobiti priliku u Višnjiku.

- Očekuje nas teška utakmica na terenu koji je tradicionalno neugodan. Zadar je tijekom povijesti uvijek pokazivao što znači domaći teren, ima fantastičnu publiku i siguran sam da će nas dočekati puna dvorana.

Zadar je popunjavao tim tijekom dosadašnjeg dijela sezone, braća Ramljak su tu, sada i Delaš, imaju jake igrače na svim pozicijama, popunili su roster i imaju visoke ambicije.

Igraju iznimno agresivno, dosta brzo, imaju odlično ozračje i znamo da će nam biti teško. Mi u svakoj utakmici tražimo svoju priliku i ako se ona pruži, sigurno ćemo je iskoristiti. Uvijek razmišljamo o tome da neke naše elemente unaprijedimo. Imamo problem s ozljedama, ne znamo u kakvom ćemo sastavu nastupiti u Zadru. Bez obzira na to, mi ćemo u ovu utakmicu ući maksimalno angažirano i pokušati napraviti novo iznenađenje - smatra trener Lukajić.

Tek pred početak meča znat će se s kojim sastavom će Aleksandrovčani nastupiti jer su smanjenim intenzitetom tijekom tjedna radili Radenović, Milošević i Pešaković. Igokea je u prošlom kolu poražena od Budućnosti pa će tako tražiti iskupljenje na ovom teškom gostovanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije