GOLICA MAŠTU

Iako su Soraju opomenuli zbog golotinje, ona pozira bez gaćica

Soraja Vučelić
Instagram
20.03.2017.
u 20:29

Starleta je odjenula 'hlače' koje spajaju trakice ispod kojih nije nosila gaćice. Osim toga, na sebe je stavila košulju kojom je jedva uspjela prekriti grudi

Soraja Vučelić (30) je pokazala još jednu u nizu svojih kreativnih modnih kombinacija. Starleta je za društvenu mrežu pozirala bez donjeg rublja, ali je vješto uspjela prekriti intimne dijelove tijela jer ju je Instagram prošlog mjeseca opomenuo zbog pokazivanja bradavica.

Ipak, otkrila je dovoljno da muškarcima zagolica maštu. Naime, Soraja je odjenula hlače koje spajaju trakice ispod kojih. čini se, nije nosila gaćice. Na sebe je stavila košulju kojom je jedva uspjela prekriti grudi.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Starleta se nedavno bez gaćica pojavila u 'Ami G Showu' u kojem je dobila zadatak da jaše električnog bika. Soraja je spremno prihvatila zadatak i zajašila bika, ali je nakon minute pala na pod, piše 24sata.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije