Neobično zastrašivanje

Ispalio 4 hica u žrtvu, pa tvrdi da ju je htio ustrašiti

elektro
Foto: agencije
02.03.2015.
u 09:23

Dok se liječnici još bore za život Fejsala Hrustanovića (69) iz Sarajeva, člana Nadzornog odbora Elektroprivrede i bivšeg direktora Triglav osiguranja, koji je prošli tjedan teško ranjen s četiri hica u grudi i noge na platou ispred zgrade ovog poduzeća, njegov osumnjičeni sugrađanin i bivši poslovni partner Teufik Mušić (63), inače vlasnik rent-a-car agencije i bivši policajac, brani se da nije htio ubiti, nego samo ustrašiti. Pričekao ga je ispred ulaza, gdje je održavana skupština društva, pa je sve krenulo po zlu.... To je potvrdio Mušićev odvjetnik Senad Kreho, koji ističe da njegov branjenik nije imao namjeru ubiti Hrustanovića.

Htio razgovarati

- Kako je kazao moj klijent, on nije imao namjeru ubiti Hrustanovića, nego samo ustrašiti. Kazao je, također, da mu je najnormalnije prišao ispred zgrade Elektroprivrede i rekao mu: “Fejsale, daj da ovo riješimo”. Međutim, Hrustanović je počeo vikati, govoriti mu: “Što ti hoćeš, zašto me napadaš”, nakon čega je ovaj izvukao pištolj i pucao mu u noge. Nije znao da ga je ranio u grudni koš. Kaže da se metak odbio i da mu je završio u grudima jer, da ga je, kao bivši profesionalac, čovjek iz policijske službe, htio ubiti, ubio bi ga - zaključuje odvjetnik Kreho, Njegov klijent nije imao odobrenje za pištolj. Inače, Mušić i Hrustanović već godinama su u pravnom sporu. Mušić je kao direktor rent-a-car agencije “Neckar” godinama javno optuživao Hrustanovića kao direktora Triglav BH osiguranja zbog loših poslovnih odnosa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije