SKY 858

I SKY se priprema za Večernjakov pečat

SKY
01.03.2013.
u 11:42

Donato Foriti: Radujem se što ću moći iz Mostara izvještavati sa Večernjakovog pečata 
za SKY

Stručnjaci talijanske televizije SKY uskoro dolaze u Bosnu i Hercegovinu, točnije, Mostar, kako bi započeli s pripremama za Večernjakov pečat 2013. Kako smo ranije objavili, Pečat ove godine izlazi iz bh. okvira. Prijenos manifestacije je osiguran na televiziji SKY, kao i na HRT-u.

-Bit će nam čast i zadovoljstvo boraviti nakratko u Mostaru na najvažnijem društvenom događaju u posljednjih 10 godina u BiH. Ovo su izjavili Donato Fioriti i Rino Giardiello, direktor i umjetnički direktor kanala SKY 858. - Zahvaljujemo direktoru Večernjeg lista Jozi Pavkoviću što nam je pružio mogućnost da prezentiramo ovaj spektakl izdanja Večernjakova pečata na europskoj razini - poručili su čelnici SKY-a.

Suradnja sa SKY-om predstavlja još jedan napredak manifestacije Večernjakov pečat koja je svojim ugledom već odavno izašla iz okvira Bosne i Hercegovine te ušla u Europsku uniju.

Ključne riječi

Komentara 1

Džoo
20:23 01.03.2013.

Daj neka vode sa sobom u Italiju ovoga Krešića,Čovićevog prodavača prašine.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?