Odbojka

HŽOK Smeč Široki Brijeg niže nove pobjede

odbojka
27.10.2016.
u 08:00

Nakon pobjede u 1.kolu prvenstva ženske odbojkaške Superlige Federacije BiH u Čapljini (3:1), odbojkašice širokobriješkoga Smeča u svojoj su dvorani osvojile samo bod jer su tijesno u velikoj borbi poražene protiv prvog favorita prvenstva, ekipe Mostara (2:3). U 3. su kolu Širokobriježanke opet gostovale. One su u Sarajevu zasluženo slavile protiv dosadašnje vodeće ekipe na ljestvici Novoga Grada. Poslije kvalitetne igre i velike borbe, one su zasluženo slavile 3:0 (po setovima je rezultat bio 25:23, 25:23, 25:20). Početak utakmice obilježili su obostrano dobri i precizni servisi. Gošće s Pecare vodile su 17:12, ali Sarajke su ih stigle na 22:22. No, Širokobriježanke su pozorno slušale savjete trenera Ivice Bošnjaka i dobile taj set.

Domaće odbojkašice povele su sa šest poena razlike u 2. setu, ali Širokobriježanke su još jednom okrenule rezultat u svoju korist. One su dobile i 3. set s nešto uvjerljivijom razlikom, što je značilo konačnu pobjedu, pa su sa sedam bodova druge na ljestvici, bod manje od vodećega Mostara. Nakon stanke zbog utakmica Kupa FBiH, Širokobriježanke će u dvorani na Pecari ugostiti novaka u ligi, mostarski Student. Kvaliteta je na njihovoj strani, pa se uz pomoć publike nadaju novoj pobjedi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije