na eBayu

Htjeli prodati bebu za 5000 eura, otac tvrdi da se šalio

beba
Screenshot
24.10.2016.
u 16:36

Otac bebe koja je stavljena na prodaju na eBayu predao se policiji. Radi se o migrantu koji je tek stigao u Njemačku.

Prodavatelji iz Duisburga ponudili su na prodaju na eBayu djevojčicu staru 40 dana. Za nju su tražili 5000 eura. Objavljena je i fotografija curice koja ima tamnu kosu i odjevena je u pidžamu. Fotografija i oglas su ubrzo izazvali burne reakcije. Oglas je nakon 30 minuta izbrisan. 

Jednomjesečna beba je stavljena na prodaju uz opis:  "Dijete, 40 dana staro, zove se Maria, na prodaju..."

Kasnije se saznalo da je njen otac migrant, koji se nedavno doselio u Njemačku, postavio oglas. Sam se predao policiji, a bebu je uzela socijalna služba. Nije poznato je li podignuta optužnica protiv roditelja. Otac tvrdi da nije mislio ozbiljno, ali policijski službenici nisu tako sigurni u njegove navode. Istraga je u tijeku, prenosi Daily Mail.

Lokalni političari smatraju da otac treba snositi posljedice mislio on ozbiljno ili ne.

- Maria je zdrava beba. Fizički je dobro. Trenutno je kod zamjenske obitelji koja se brine za nju dok se cijela situacija ne raščisti. Roditelji su pod prismotrom socijalne službe - rekao je glasnogovornik policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?