PORUKA IZ STRASBOURGA

Hrvati u BiH nisu jednakopravni

poruka
Foto: VL FOTO
1/2
29.11.2013.
u 17:51

U Strasbourgu na svjetskom Forumu demokracije izraženo je negodovanje zbog kršenja ljudskih prava Hrvata u BiH

U Strasbourgu na svjetskom Forumu demokracije izraženo je negodovanje zbog kršenja ljudskih prava Hrvata u BiH. Upozoreno je kako su legitimni predstavnici Hrvata u BiH nekom čudnom matematikom, poznatoj samo međunarodnoj zajednici u Bosni i Hercegovini i zagovornicima građanske BiH izbačeni iz vlasti na federalnoj razini.

Simbolično je što je u tom gradu i Sud za ljudska prava, a sliku i poruku iz Strasbourga je poslao Mario Mikulić Mika iz Mladeži HDZ-a BiH, asistent naših EU parlamentaraca.

Ključne riječi

Komentara 3

TI
tiho2009
22:15 29.11.2013.

Svaka čast gospodinu Mikuliću na ideji i stavu tako se bori za ideje. Evo sad neka i zastupnici hrvatskog kluba u parlamentu BiH i parlamentu FBiH istaknu istu stvar ispred sebe, kada već šute neka papir progovori...... 5=17:3.... ;)

SS
srecko.stipovic
09:10 30.11.2013.

Hrvati nisu poželjni ni na BiH televiziji koja se predstavlja kao javni servis svih građana. Čak i kada rade sa svojom opremom za taj (čitaj privatni medijski javni servis) i ne naplaćuje njezino korištenje. Jednostavno ako niste došli po stranačkoj crti možete se slikati ali tamo Vam nema mjesta. Koliko je to Javni servis grđana BiH pokazuje i primjer da ih ne zanima srednjobosanska županija koja broji oko 270 tisuća stanovnika. Dopisnika koji je radio pet godina svoojm opremom na razne ugovore i godinu ipol dana u radnom odnosu prvog su otkačili jer je Hrvat i diplomirani novinar za razliku od mnogih stranačkih poslušnika koji ne bi mogli voditi ni lokalnu televizjiu. To se zove javni servis svih građana. Bruka!

SB
sred.bosna
13:08 04.12.2013.

Zašto se samo insistira na zadnjem postupku visoko plaćenog smeća u BiH kada je dekretima doveo na vlast tzv Platformu ?? Zašto ?? Kada se zna da je isto tako i tzv. Alijansa za promjene 2001/2 god nelegitimna i dada su svi pavni akti koje je donijele nelegitimni i kao takvi ništavn A tada su Hrvate razdržavali i u FBiH tako što su UKINULI pravo Zaštite nacionalnih interesa - Veto Hrvatima u Domu naroda i taj Dom pretvorili u ne potrebnu instituciju.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?