Raspisana tjeralica

Ubojica i dalje u bijegu, raspisana tjeralica

antenico
Foto: Vecernji.ba
01.11.2015.
u 16:55

Osumnjičeni za trostruko ubojstvo u livanjskom selu Suhača, 35-godišnji Ante Niče i dalje je u bijegu. MUP Hercegbosanske županije poduzima sve kako bi se ušlo u njegov trag te su stoga za njim raspisali i tjeralicu sa svim podacima.

Također, iz policije apeliraju na sve osobe da ukoliko imaju bilo kakvo saznanje o osumnjičenom da jave na telefonski broj 122 ili na 034 203 673.

Ante Niče je u petak, 30. listopada, u večernjim satima, u obiteljskoj kući u mjestu Suhača, nožem usmrtio svoju majku 66-godišnju L.N , bratovu suprugu 44-godišnju S.N., dok je od posljedica ranjavanja na putu prema KBC Firule u Splitu podlegao i brat ubijenog 46-godišnji M.N.

Naime, kako smo jučer objavili, nakon mjesec dana provedenih u pritvoru KPZ-a Mostar zbog nasilja u obitelji, registrirani narkoman Anto Niče (35) s "paklenim planom" krenuo je kući u selo Veliki Kablici kod Livna. Sjeo je u autobus i čim je stigao latio se kuhinjskog noža i na katu kuće zaklao majku Lucu (66), a potom u prizemlju dočekao nevjetu Sandru (44) i brata Matka (46) koji su se oko 21:30 vraćali iz kupovine. 

I na njih je nasrnuo nožem pa je i nevjestu zaklao na ulazu, a brati zadao više uboda. Brat se nekako uspio otrgnuti smrtonosnom zagrljaju pa je preko ograde uspio doći do susjeda. Žurno je prevezen do splitske bolnice, ali je i on ubrzo podlegao, donosi Vecernji.ba. 

Inače, bjegunac Ante je više puta bio u zatvoru upravo zbog nasilja u obitelji koji se i spominje kao motiv zločina. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije