Košarka

Hercegbosanska košarkaška liga ulazi u samu završnicu, četvorka osigurala doigravanje

09.04.2017.
u 10:00

Hercegbosanska košarkaška liga ulazi u samu završnicu. Ostala su još dva kola do kraja i poznata su imena klubova koji će igrati doigravanje.

Student, koji je sinoć gostovao u Grudama, već je osigurao prvu poziciju, a momčadi Posušja, Širokog II i Gruda borit će se za što bolju startnu poziciju u preostala tri mjesta koja donose doigravanje. Najzanimljiviji susret očekuje se u Tomislavgradu gdje će Tomislav ugostiti košarkaše Čapljine.

I jedna i druga momčad imale su veće ambicije, no, u drugom dijelu prvenstva posustale su i ostale bez mogućnosti boriti se za vrh ljestvice. Drugoplasirani sastav hercegbosanske lige Posušje ne očekuje teška zadaća.

U goste im stiže pretposljednja Busovača i bit će to prigoda stručnom stožeru domaćina za još boljim uigravanjem momčadi za susrete koji slijede. Vitez je domaćin Novom Travniku, druga momčad Zrinjskog čeka posljednje Brotnjo.

Parovi 19. kola Lige Herceg Bosne 9. travnja: Vitez - Novi Travnik (20), Zrinjski II - Brotnjo (18.30), Tomislav - Čapljina (19), Posušje - Busovača (19), Grude – Student (igrali sinoć). Slobodan je Široki II.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?