mali nogomet

HDZ Kupres pobjednik u Kandiji

27.07.2016.
u 08:00

Finalnom utakmicom između ekipa HDZ BiH Kupres i Ganik Ida Vitez završen je tradicionalni osmi po redu malonogometni turnir koji je u povodu blagdana svetog Ilije, zaštitnika povratničke župe Kandija u Bugojnu, igran na terenima u istoimenom naselju.

Vrijedne nagrade

Pobjedu su u finalu slavi Kuprešaci koji su momčad Ida Ganika iz Viteza svladali rezultatom 7:5. Pobjedniku Turnira uz priznanja pripala je i novčana nagrada u iznosu od 3000 maraka, dok je drugoplasirana momčad Ida Ganika iz Viteza osvojila novčanu nagradu od 1200 maraka.

Inače, ukupan nagradni fond ovog sportskog događaja, koji organizira Hrvatsko kulturno društvo Kandija s Miroslavom Zelićem na čelu, iznosio je 5000 maraka. U borbi za treće mjesto pobjedu su slavili domaćini, ekipa HKD Kandija, koja je u polufinalu bila bolja od momčadi Caffe Nucleus. Susret je završen rezultatom 6:4. Najbolji vratar turnira je Bernard Filipović, iz drugoplasirane ekipe Ganik Ida Vitez, a najbolji igrač Mirnes Došlić, iz pobjedničke ekipe HDZ Kupres. Na turniru je ove godine sudjelovalo 14 momčadi iz Viteza, Rame, Novog Travnika, Livna, Kupresa, Uskoplja i Donjeg Vakufa te Bugojna.

Nogometnu feštu u Kandiji upotpunila je utakmica Veterana HVO 104. brigade Eugen Kvaternik Bugojno i Veterana IV. splitske brigade HV. Susret je završio pobjedom Veterana IV. splitske brigade rezultatom 5:3.

Ugodno ozračje

Tradicionalni 8. ilindanski turnir u Kandiji, naglašavaju organizatori, obilježili su ugodno ozračje, kvalitetan mali nogomet i iznimna posjećenost koja je još jednom potvrdila kako je ovaj sportski događaj među najposjećenijim u uskopaljskoj regiji. Organizatori se za iduću sezonu nadaju još boljem i jačem turniru.•

Ključne riječi
HDZ

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?