Prijatelji mu se rugaju

Harry se zbog cure počeo depilirati

Princ Harry
08.03.2017.
u 13:00

Princ Harry (32) pred svojim prijateljima ne skriva koliko je zaljubljen u svoju novu djevojku, glumicu Meghan Markle (35). To mu je ujedno, kažu bliski izvori, i najozbiljnija veza u kojoj je ikad bio, prenosi 24sata.hr

Harry, koji je poznat i po svojoj vojsci obožavateljica diljem svijeta, odlučio se zbog Meghan riješiti i dlaka na prsima. 

- Svi ga zadirkuju sad, jer su ga cijelog odraslog života doživljavali kao macho frajera, a sada pokušava izgledati kao netko iz 'Spasilačke službe' - rekao je jedan od prinčevih prijatelja za The Sun. 

Lord Mayor's Big Curry Lunch | Autor: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELLfoto: Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL

Brat princa Williama upoznao je svoju djevojku, s kojom je u vezi od prošloga ljeta, sa svim prijateljima i cijelom obitelji. Nedavno se par i prvi put pojavio zajedno na društvenom događaju.

- Svi su buljili u njih jer imaju nevjerojatnu 'kemiju', kao da se znaju cijeli život - rekao je jedan od gostiju svadbe Harryjevih prijatelja na koju je princ došao s glumicom. 

The Hunger Games Catching Fire Premiere - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELLfoto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije