Nesreća kod Novske

Žena poginula u nesreći, na nju naletio glumac Emir Hadžihafizbegović

emir
Foto: Pixsell
1/7
12.10.2014.
u 23:13

Poznati glumac Emir Hadžihafizbegović trenutno je u bolnici u Novoj Gradiški, a uskoro bi ga trebali prebaciti u zagrebačku bolnicu

Emir Hadžihafizbegović (53) pokušao je proći između ograde autoceste i auta zaustavljenog u lijevoj traci, te je pritom udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a zatim i u gromadu zemlje.

Svi troje su prevezeni u bolnicu u Novu Gradišku gdje je žena preminula, dok je glumac jutros bio na operaciji ruke, javlja Dnevni Avaz.

Glumčeva kćer Amra kazala je da je Hadžihafizbegović još u stanju šoka.
- Trenutno je u bolnici u Novoj Gradiški, a uskoro bi ga trebali prebaciti u zagrebačku bolnicu. Jutros smo kratko razgovarali. Rekao je da opet ide do operacijske dvorane da mu zašiju ozljede. Tražio je da uz njega sada budu samo članovi obitelji, pa je mama otišla, a ja i brat ćemo u petak kod njega. Dobila sam više od 60 ili 70 poziva iz Beograda i Zagreba od njegovih prijatelja, medijskih ličnosti, koje je zanimalo njegovo stanje. Svi žele otići u bolnicu i posjetiti ga, ali sam ih zamolila da barem tri-četiri dana to ne rade, dok se on malo ne oporavi i dok ne izađe iz stanja šoka.

Do nesreće je jučer došlo nakon što je nepoznati vozač porušio svjetleću signalizaciju koja je zbog radova na autocesti A3 kod mjesta Bročice promet preusmjeravala u desnu traku. 

Vozač je pobjegao, a policija ga traži. Dvadesetak minuta kasnije na te je iste znakove naletio drugi vozač te mu je pri tome pukla guma. Stao je u lijevu traku te sa suvozačicom izašao zamijeniti gumu. Tada je Škodom naišao bosanskohercegovački glumac. 

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te je kazao da će daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Dodao je da nitko od sudionika prometne nije bio pod utjecajem alkohola. 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
05:49 13.10.2014.

Pokoj vjecni poginuloj.Pitam se, zasto se vozac vozila sa probusenom gumom nije maknuo sa strane ceste(mozda je htjeo ustediti par sto kuna za gumu koju bi moguce ostetio).Zasto su se njih troje nanizali na auto cesti gdje je dozvoljena brzinaa 130km/h,a cesto se vozi i mnogo brze.Kaznio bi nepromisljenog vozaca,a ne onoga koji nije mogao pretpostaviti da ce netko bez pameti komodno stajati na auto cesti.Najvise je kaznjen Emir koji ce cijeli zivot ziviti sa spoznajom, da je covjeku oduzeo zivot.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije