Napeto na granici

Gruzija ne pušta turske kamione u Rusiju

napeto
VL FOTO
26.11.2015.
u 13:40

Ruske vlasti postrožile su kontrole na svojim granicama za svu robu koja dolazi iz Turske. Ruske vlasti navode kako pažljivo pregledavaju sve što dolazi iz Turske zbog različitih razloga, a među njima je i teroristička prijetnja, navodi AP. 

Na ničijoj zemlji: Stotine kamiona čekaju na granici

Ruski mediji javljaju i kako stotine turskih kamiona stoje na granici na izlazu iz Gruzije jer ih ta zemlja ne propušta dalje prema Rusiji. Neki kamioni su se vratili u Azerbajdžan, a neki u Tursku dok ih je većina ostala i čeka na ničijoj zemlji između Rusije i Gruzije. 

Kremlj: Nema sankcija, samo smo postrožili mjere kontrole

Kremlj je objavio kako ne postoji zabrana ulaska turske robe u Rusiju, ali su potvrdili da su znatno postrožili mjere kontrole. Kažu i da je to logično s obzirom na nepredvidljive reakcije Turske. 

U Kremlju kažu i kako zasad nisu razmatrali nikakve sankcije protiv Turske. Podsjetimo, turski lovci su u utorak srušili ruski borbeni avion koji je kako tvrde ušao u njihov zračni prostor. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?