Rukomet

Gruđanke ni jednog trena nisu dale mira Miri

rukomet
24.10.2016.
u 07:00

Više zbog “učtivoga uvažavanja”, nego nekoga straha, u derbi 5. kola ženske rukometne Premijer lige BiH protiv Mire iz Prijedora, rukometašice Gruda ušle su punom snagom. Dijelom i zbog takvoga pristupa, u prvom su poluvremenu dizale razliku do deset pogodaka. Ipak, na samom početku utakmice bilo je tijesno i neizvjesno (2:2), pa su domaće djevojke uz podršku s tribina dvorane Bili brig oko 150 gledatelja uskoro podigle razliku na tri pogotka prednosti, a ona je do odmora narasla do 23:14. Gošće su se u na početku nastavka razigrale, smanjile u jednom trenutku rezultat na samo tri pogotka, ali nisu ni jednom ozbiljnije ugrozile pobjedu djevojaka trenerice Zlate Zubac. Zato konačnih 36:31 najbolje svjedoči tko je u ovom trenutku “gazda” u ženskom rukometu u BiH...

Ovom važnom i uvjerljivom pobjedom, Grude su se “usamile” na vrhu premijerligaške ljestvice s maksimalnih 15 bodova, tri više od Mire. Sljedećega vikenda Guđanke idu u goste Ilidži, jednoj od jačih ekipa u ligi, ali teško je i pomisliti da će imati većih problema za ubilježiti novu, šestu pobjedu u prvenstvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije