Rukomet

Gruđankama pripala pobjeda koja ih je uistinu ražalostila...

grude
01.03.2016.
u 09:39

Epidemijski nerad, samovolja i neozbiljnost čelnika Rukometnog saveza BiH prenosi se i na klubove u prvenstvu

Rukometašice HŽRK Grude Autoherc ostale su neporažene i nakon 12. kola ženske Premijer lige, nakon što su “osvojile” bodove u gostima kod lampaša Rogatice. Iz Rogatice su se vratile razočarane jer utakmica se nije ni igrala. Domaće igračice nisu u iskaznicama imale ovjeren liječnički pregled, pa je službeni opunomoćenik zabranio igranje utakmice. Situacija u dvorani bila je mučna.

Domaćine je “zastupao” predstavnik koji se pojavio 20 minuta prije nego što je utakmica trebala početi. Na kraju se negdje “izgubio” u potrazi za liječnikom “koji bi ovjerio iskaznice”, pa nije napravljen zapisnik, a igračice Gruda nakon 80 min zagrijavanja i suglasnosti s povjerenikom RS BiH vratile kući. “Pobjeda” koju će dobiti za zelenim stolom ne oduševljava ih jer ostale su bez utakmice koja im je bila nužna za održati formu.

Postupak Rogatičana je i neozbiljan, ali sve se ovo “krasno” uklapa u priču o nedostatku ozbiljnosti i neradu (ne)odgovornih u Rukometnom savezu BiH, samovolji pojedinaca naviklih raditi izvan propisa i donositi “snopove” nerazumljivih odluka o čemu smo već pisali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije