trebinje

Granična policija BiH uhitila tri osobe

Granična policija
10.02.2017.
u 13:15

 Službenici Postrojbe granične policije Trebinje u četvrtak su uhitili P. M. (1977.), državljanina Crne Gore, za kojim je Interpol Sarajevo raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela "teške provalne krađe počinjene na profesionalan način", priopćeno je iz Granične policije BiH.

 Također, službenici Jedinice granične policije Bijeljina u četvrtak su na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača, uhitili državljanina BiH. M. S. (1997.) uhićen jer je utvrđeno da je Centar javne sigurnosti Bijeljina Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisao potragu za njim zbog kaznenog djela "ugrožavanje sigurnosti". Državljanina bh. su predali pripadnicima CJS Bijeljina.

 Službenici Postrojbe granične policije Doljani u četvrtak su u graničnom pojasu na području Čapljine uhitili su F. H. (1968.), državljanina Republike Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "krivotvorenje isprave".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije