zenica

Gradska Arena u Zenici domaćin Davis cup susreta BiH - Poljska

tenis
02.12.2016.
u 16:15

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica, Feđa Jovanović, i direktor Davis Cup selekcije BiH, Senad Hadžimešić, danas su u Zenici potpisali ugovor o domaćinstvu idućem meča najboljih tenisera Bosne i Hercegovine protiv reprezentacije Poljske, koji će se početkom veljače igrati u Areni Zenica.

Selekciju BiH će, prema najavama, predvoditi trenutno naš najbolji igrač Damir Džumhur, a pored njega u sastavu bi trebali biti Mirza Bašić, Tomislav Brkić i Nemanja Fatić.

“Biće veoma teško zabilježiti pobjedu, ali vjerujemo da ćemo probati nešto napraviti, jer naši igrači su bez ozljeda i očekujemo da budemo u punom sastavu”, rekao je Hadžimešić.

Zenička Arena će staviti na raspolaganje sve svoje kapacitete našim najboljim tenisačima i omogućiti da se predstave u najboljem svjetlu.

“I ovaj put će to biti na vrhunskom nivou, jer ćemo cijelo vrijeme biti uz reprezentaciju i vjerujem da ćemo moći odgovoriti svim potrebama koje su potrebne za organizaciju ovog spektakla”, kazao je Jovanović.

Za ovaj Davis Cup meč vlada veliki interes ljubitelja sporta, a susret  između reprezentacija  BiH i Poljske na programu je od 3. do 5. veljače 2017. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije