Neum

Gradi se kongresni centar, renoviraju hotelski sadržaji, kategorija hotela “Sunce” podiže se na četiri zvjezdice

15.02.2017.
u 07:00

Da se u Neumu ozbiljno radi na uređenju i proširenju smještajnih kapaciteta, ali i uvođenju novih sadržaja za još jednu obećevajuću turističku sezonu, najbolje pokazuje primjer velikog projekta renoviranja hotela “Sunce”.

Stoga se već sada može kazati kako će ovim projektom renoviranja zadovoljni biti ne samo gosti hotela “Sunce”, već je to veliki plus i za ukupnu turističku ponudu općine Neum pred kojom je, prema svim najavama i pokazateljima, još jedna rekordna turistička sezona.

Svjesni su toga i u hotelu “Sunce” pa su krenuli s projektom renoviranja hotelskih sadržaja koji do sada nisu bili renovirani, kao i ponovnog renoviranja dijela soba kako bi se kategorija hotela podigla na četiri zvjezdice.

Uz sve to ipak najveća investicija i novost je izgradnja kongresnog centra kapaciteta 350 osoba, a što će zasigurno u znatnoj mjeri obogatiti ponudu hotela “Sunce” u Neumu i donijeti neke novosti u ukupnom poslovanju.

- Zanimanje za kongresni turizam je sve veće pa smo se i odlučili za izgradnju kongresnog centra s tolikim kapacitetom i svim pratećim sadržajima koji će biti na usluzi našim gostima.

Ovo je nastavak naših višegodišnjih ulaganja u nove hotelske sadržaje, a sve kako bismo zadovoljili potrebe naših gostiju te produljili sezonu na cijelu kalendarsku godinu.

Vrijednost ove investicije je tri milijuna konvertibilnih maraka. Renovirani hotel planiramo otvoriti 1. travnja, govori nam Davor Krešić, direktor prodaje i marketinga neumskoga hotela “Sunce”, u kojem je ovih dana radno na svakom koraku. U tijeku su građevinski radovi na izgradnji spomenutog kongresnog centra, ali i na renoviranju soba i drugih hotelskih sadržaja.

U posljednjih nekoliko godina u renoviranje hotelskih kapaciteta u Neumu uloženo je na desetke milijuna konvertibilnih maraka, po čemu je ova općina postala prepoznatljiva destinacija na najvećim europskim turističkim tržištima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?