bijeljina

GP BiH: Uhićena tri državljanina BiH te jedan Srbije

Granična policija
27.12.2016.
u 12:52

Službenici Postrojbe granične policije Bijeljina u ponedjeljak su uhitili dvadesetogodišnjeg I. Ž. jer ga potražuju Osnovni sud u Bijeljini zbog kaznenih djela „teška krađa“ i „krađa“ i Županijski sud u Tuzli zbog kaznenih djela „ubojstvo“ i „nedopušteno držanje vatrenog oružja i streljiva“.

Uhićen je i dvadesetsedmogodišnji T. V. jer ga potražuju Osnovni sud u Bijeljini zbog kaznenog djela „napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti“ i Županijski sud u Tuzli zbog kaznenih djela „ubojstva“ i „nedopušteno držanje vatrenog oružja i streljiva“, priopćeno je iz Granične policije BiH.

 Državljani BiH su kontrolirani prilikom ulaska na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača. Predati su pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske.

 Na Međunarodnom graničnom prijelazu Kamensko prilikom izlaska iz BiH u ponedjeljak uhićen je pedesetšestogodišnji državljanin BiH. L. N. potražuje Općinski sud u Žepču zbog kaznenog djela „izazivanje opće opasnosti“. Predan je službenicima Sudbene policije sudova Hercegbosanske županije.

 Pripadnici PGP Trebinje u ponedjeljak su uhitili četrdesetšestogodišnjeg državljanina Srbije. D. V. potražuje Stanica javne sigurnosti Zvornik MUP-a RS-a zbog kaznenih djela „krivotvorenja isprave“ i „navođenje na ovjeru neistinitog sadržaja“. Kontroliran je prilikom ulaska u BiH na MGP Zupci. Predan je pripadnicima Policijske stanice Trebinje MUP RS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije