susjedi zanijemili od bola

Gost iz Francuske stolicom usmrtio ubojicu i okončao krvavi pir!

sefer
17.05.2015.
u 22:15

Kada je Rade Š. ranio Emanuelovu suprugu u rame, Emanuel je stolicom nasrnuo na njega. Rade Š. je siline udarca pao i preminuo na licu mesta


Emanuel Donžon, koji je stigao iz Francuske kako bi prisustvovao svadbenom veselju, braneći supurgu ubio je Radu Šefera, koji je danas iz puške usmrtio šestero ljudi u Martonošu kod Kanjiže i Oromu u Srbiji, jer nije odobravao sinov brak. Naime, kada je Rade Šefer, ranio Emanuelovu suprugu u rame, Emanuel je stolicom nasrnuo na njega. Ubojica je od siline udarca pao i preminuo na licu mesta. Ipak tek po završetku istrage bit će ustanovljen točan uzrok smrti. Donžonova supruga D.N. (36) iz Martonoša je zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu i navodi se kako je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život. Nakon ukazane liječničke pomoći bit će zadržana u intenzivnoj jedinici Urgentnog centra pod stalnim nadzorom ljekara. Iz pouzdanih izvora Kurir saznaje kako je nasilnik i ubojica Rade Šefer, kritičnog jutra bio na triježnjenju u policijskoj postaji, otkud je po izlasku započeo krvi pir. Počinitelj višestrukog ubojstva bavio se streljaštvom i osvajao je i medalje na državnim takmičenjima u pucanju na glinene golubove u disciplini trap. On je razveden, a zbog nasilničkog ponašanja bio je i privođen. Susjeda iz Martonoša, koja se predstavila kao Radmila i koja živi preko puta kuće u kojoj se dogodio zločin, rekla je kako  je jutros oko 10 sati čula galamu iz te kuće. "U prvi mah sam pomislila kako su se posvađale druge komšije, jer to znaju da urade, ali sam onda čula pucnjeve, i vidjela čoveka kako trči prema meni sa puškom u rukama", rekla je Radmila. Ona je kazala kako joj se taj muškarac obratio na francuskom jeziku te da mu je je odgovorila da ga ne razumije, ali je shvatila kako treba pozvati hitnu pomoć i policiju, što je i na kraju i učinila. "Ubrzo su u kuću došli rođaci, pojavila se i policija, a onda sam doznala kako su u kući ubijeni Natalija i njeni roditelji, Katarina i Šandor te Roza Šefer, rekla je Radmila. Ona je izjavila i da je na ulici vidjela mladoženju koga je pitala gdje su mu roditelji, ali da joj ništa nije odgovorio, već je samo odmahivao glavom, a isto je učinio i kada ga je drugi komšija pitao to na mađarskom. Radmila je rekla kako je, koliko ona zna, Rade Šefer koji je počinio ovaj stravičan zločin, živio u Senti, dok su jučer vjenčani mladenci Vlastimir Šefer i Natalija Bajtaji posljednjih godina, po nekoliko mjeseci provodili u Francuskoj, pa su na svadbi imali i goste iz Francuske. U kući ubijenih u Martonošu bili su mladoženja Vladimir Šefer, i francuska obitelj koja je dan ranije bila na svadbi, a kako se pretpostavlja, žena iz te obitelji  je vjerojatno osoba, koja se nalazi u novosadskom kliničkom centru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije