Gabela

GOŠK se priprema za turnir i prvenstvo

12.02.2016.
u 07:00

Sudeći po utakmici protiv Veleža, posebice rezultatu - pobjeda od 3:0, momčad GOŠK-a iz Gabele spremna dočekuje međunarodni nogometni turnir “Memorijal Andrije Ankovića” koji će se igrati u subotu i nedjelju, 13. i 14. veljače, u Gabeli.

Govoreći o pripremama i visokoj pobjedi u Vrapčićima, Tomislav Raguž, novi trener “lavova”, kaže: - Pripreme protječu prema planu, uz neke uobičajene probleme. Prilagođavamo se vremenu i terenu, posljednjih dana vrijeme je nepredvidivo, pa dio treninga imamo u dvorani.

Protiv Veleža smo bili bolji i zasluženo pobijedili. Ekipa se kompletira, umjesto trojice-četvorice standardnih koji su otišli, došli su neki novi koji se moraju nametnuti. Nakon što nije uspio riješiti probleme oko angažmana, iz Njemačke se vratio Martin Puljić pa je i on od početka tjedna na raspolaganju, kaže Raguž, a zatim na upit o spremnosti za turnir, konstatira:

- Za svaku je pohvalu to što GOŠK uspješno održava tradiciju turnira koji je važan za ukupnu prezentaciju kluba, međutim, moramo biti realni, prvenstvo nam je prioritet. Želimo dobar rezultat na turniru, ali od pobjeda u prvenstvu se ipak živi.

- Planovi u nastavku?

- Naša želja, naš cilj, ovoga proljeća je ostanak. Neće biti lako, Premijer liga se smanjuje, puno klubova ispada, kazao je Raguž. Podsjećamo, redove Gabeljana napustili su prvi strijelac Željko Malčić, zatim Matej Rodin, Đoko Milović, Igor Aničić. Što se tiče dolazaka, za njihova mjesta će konkurirati Nermin Haskić koji je stigao iz Slavije, Mirza Pirija i Senad Kašić koji su stigli iz konjičkog Igmana, Nediljko Kešina iz Jadrana, te Marko Mišić koji se na utakmici protiv Veleža upisao među strijelce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije