slavni otac

Godine nisu ograničenje: Eddie Murphy dobio 9. dijete

Eddie Murphy
05.05.2016.
u 14:46

Poznati američki glumac Eddie Murphy je dobio još jedno dijete, ovog puta sa dugogodišnjom djevojkom Paige Butcher. Beba je stigla u utorak, a poznati par koji je zajedno još od 2012. godine, potvrdio je sretnu vijest za Entertainment Tonight, te otkrio da su djevojčicu nazvali Izzy Oona Murphy.

Eddie je u travnju otkrio da on i Paige očekuju kćerku, rekavši pritom da su „uzbuđeni“ zbog prinove.

Dok je Izzy prvo dijete za Paige, Eddijeva djevojčica će biti polusestra petero njegove djece iz 22-godišnjeg braka sa Nicole Murphy, jednom djetetu koje ima sa Paulette McNeely, još jednom koje ima sa Tamarom Hood, te još jednoj djevojčici koju je dobio u vezi sa poznatom Spajsicom Mel B.

Par je oduševljen prinovom u obitelji, a izvor Daily Maila je otkrio:

Eddie je istinski obiteljski  čovjek i voli svu svoju djecu, tako da je uzbuđen zbog još jednog koje je na putu. Iako već ima 8 djece od 4 različite žene, svi se nalaze i okupljaju za praznike i sportske događaje, te provode vrijeme u njegovoj vili kao jedna velika izmiješana obitelj. Djeca jako vole jedni druge, a žene koje su sve u novim ljubavnim vezama, uspješno koegzistiraju.

- Eddie je započeo romantičnu vezu sa australijskim modelom Paige 2012. godine, nakon što je nešto ranije te godine prekinuo vezu sa HLN voditeljicom Rosci Diaz.

Za Paige kažu da je potakla Eddijevu želju da se vrati stand-up komediji. U listopadu, Eddie je izveo svoju prvu stand-up predstavu u posljednjoj deceniji, te primio Mark Twain nagradu za „Američki humor“. Tom prilikom je izveo naširoko poznatu imitaciju Bill Cosbyija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?