Liga MZ Mostar

Gnojnice i Bijelo Polje remizirali, Kruševo i Žito upisali pobjede

BiH,25.07.2016.Mostar,Sportski tereni na Aveniji,  Prvenstvo mjesnih zajednica -Mostar turnir Arapovic   Balinovac-Rudnik Photo:Stojan Lasic
28.07.2016.
u 09:00

U utakmicama odigranim četvrtu večer Turnira mjesnih zajednica grada Mostara momčadi Gnojnica i Bijeloga Polja podijelile su bodove, a ekipe Kruševa i Žita upisale visoke pobjede protiv Avenije i Miljkovića. Kod juniora, Kruševo je sigurno slavilo protiv Pologa. Osim odigranih zanimljivih utakmica, četvrta večer lige specifična je i po tome što su gledatelje dočekale proširene montažne tribine koje sada imaju 300-ak mjesta više nego na početku natjecanja. Proširena tribina sada prima oko 700 gledatelja, uz postojeće stolove koji se nalaze s druge strane igrališta.

Tribine će biti i veće

Ako posjećenost bude rasla, organizatori su obećali kako će još proširiti kapacitet montažnim tribinama iza golova. Proširene tribine najavljuju i sve veću zainteresiranost za turnir u središtu grada.

U prvoj utakmici seniora momčadi Gnojnica i Bijeloga Polja odigrale su neodlučeno 1:1 i podijelile bodove. Strijelac za Gnojnice bio je Ivan Puljić, a za Bijelo Polje uspješan je bio nogometaš Zrinjskog Ivo Zlatić.

Utakmica koja je privukla najviše pozornosti bila je ona između Kruševa i Avenije. Momčad Kruševa pobijedila je Aveniju s 5:2. U strijelce za Kruševo s dva pogotka upisali su se Radoslav Mandić i Bruno Božić, a s jednim pogotkom Stipe Bevanda. Za Aveniju su golove postigli Miro Margeta i Goran Kolobara. U posljednjoj utakmici seniora gledatelji su mogli vidjeti puno pogodaka.

Momčad Žita je s visokih 7:2 sigurno svladala Miljkoviće. Igrači Žita bili su raspoloženi za pogotke i tako je tri postigao Danijel Nikšić, dva Marko Petrović, Dragan Tomić i Mario Petrović po jedan. Za Miljkoviće su strijelci bili Pero Cvitković i Antonio Martinović.

Uspješni juniori Kruševa

U utakmici juniorskog dijela natjecanja momčad Kruševa je sa sigurnih 4:0 pobijedila momčad Pologa.

Mrežu protivničke ekipe Pologa uspješno su pogodili Anđelo Kordić, Zvonimir Smiljanić, Ivan Marjanović i Marin Rozić.

Večeras su na rasporedu nove utakmice Lige mjesnih zajednica grada Mostara i kod juniora će se u 19.45 sati sastati Rondo i Orlac. Seniori će svoje utakmice početi u 20.30 sati, a u prvoj utakmici sastaju se momčadi Orlaca i Pologa, u 21.30 sati momčad Cima igrat će protiv Rondoa, i posljednju utakmicu večeri odigrat će u 22.30 sati Avenija protiv Gnojnica.

Bez obzira na to što je tek riječ o grupnoj fazi natjecanja, gledatelji u Mostaru prate neizvjesne utakmice.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije